Search
מרק פרסי - חורמסבזי
- Liat Sade-Saadon
- Mar 2, 2020
- 1 min read
מצרכים
פטרוזיליה
כוסברה
שמיר
נענע
בצל ירוק
בצל לבן יבש
שיני שום
עלי סלרי
לימון פרסי שחור
לימון טרי
לוביה יבשה לבנה
כורכום
כמון
אופן ההכנה
משרים את הלוביה למשך הלילה.
מבשלים את הלוביה במים עד לריכוך.
מניחים בצד עם המים שאיתם בשלנו.
מאדים את הבצל והשום ללא שמן עד להזהבה
מוסיפים כורכום לפי הטעם
מערבבים ומוסיפים מים וממשיכים לערבב
מוסיפים: את הלימון הפרסי שחור ולימון טרי ותבלינים לפי הטעם( מלח, פלפל, כמון)
מוסיפים מים מערבבים על אש נמוכה כ- 20 דקות.
מוסיפים: את הלוביה עם יחד עם המים את הירק הקצוץ.
ממשיכים את הבישול למספר דקות נוספות ומורידים מהאש
Comments