מרק פרסי - חורמסבזי

March 2, 2020

מצרכים

פטרוזיליה

כוסברה

שמיר

נענע

בצל ירוק

בצל לבן יבש

שיני שום

עלי סלרי

לימון פרסי שחור

לימון טרי

לוביה יבשה לבנה

כורכום

כמון

 

אופן ההכנה

משרים את הלוביה למשך הלילה. 

מבשלים את הלוביה במים עד לריכוך.

מניחים בצד עם המים שאיתם בשלנו.

מאדים את הבצל והשום ללא שמן עד להזהבה

מוסיפים כורכום לפי הטעם

מערבבים ומוסיפים מים וממשיכים לערבב

מוסיפים: את הלימון הפרסי שחור ולימון טרי ותבלינים לפי הטעם( מלח, פלפל, כמון)

מוסיפים מים מערבבים על אש נמוכה כ- 20 דקות.

מוסיפים: את הלוביה עם יחד עם המים את הירק הקצוץ.

ממשיכים את הבישול למספר דקות נוספות ומורידים מהאש

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

March 1, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

כל הזכויות שמורות למרים ואלי שדה