כל הזכויות שמורות למרים ואלי שדה

חטיפי זעתר

March 1, 2018

 מצמחי האזוב נאסוף עלים ופרחים, נייבש, נטחן ונקבל אבקת זעתר.

שופכים שמן זית על התערובת ומערבבים היטב.

משרים למשך 24 שעות.

מכינים פיתה דקה דקה על סאג' את הפיתה קורעים לחתיכות.

את הבלילה המושרת שופכים על חתיכות הפיתה ומערבבים.

מכניסים לתנור בחום של - 180 מעלות למשך 25 דקות עד שהמאפה מקבל צבע צהבהב חום.

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Featured Posts

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Recent Posts

March 1, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square